Lambretti vond zijn oorsprong in de LEF horecagroothandel. In de horeca zijn terrashaarden en vuurlantaarns immers al jaren niet meer weg te denken. Oprichter Lammert nam alleen niet genoegen met het sfeervolle vuur buiten en wilde het gezellige vlammenspel ook binnen kunnen aanbieden.

Lammert en Janette

Zo ontstond na grondig onderzoek en verschillende experimenten de Lambretti keramische tafelhaard, én de schoonbrandende LEF keramische ethanol. De combinatie zorgt voor een zo schone verbranding dat de haard probleemloos binnen én buiten kan worden gezet.

In een test van Kassa in 2017 kwam de Lambretti vuurhaard zelfs als enige veilige oplossing voor binnen uit de bus. Met het aantreden van dochter Janette is Lambretti een heus Fries familiebedrijf geworden. Sinds 2019 is Lambretti ook voor consumenten te bestellen via de webshop. Zo brengen we sfeer in warmte naar steeds meer woonkamers, terrassen en balkons.

Volg Lambretti op Social Media
Ynfeart 7-102
8447 GM Heerenveen

Tel: 0513 – 640886
Mail: info@lambretti.nl
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram